Politika Edhe demokratët e Shkodrës kërkojnë anulimin e zgjedhjeve: Basha të marrë përgjegjësinë...

Edhe demokratët e Shkodrës kërkojnë anulimin e zgjedhjeve: Basha të marrë përgjegjësinë e humbjes

99
0
Shpërndaje

Edhe demokratët e Shkodrës janë kundër mbajtjes së zgjedhje për kryetar të PD-së.

Pas Korçës, Tiranës, Durrësit e Vlorës edhe 124 anëtar të PD-së në Shkodër kanë firmosur një peticion ku kërkohet anulimi i zgjedhjeve.

Ata gjithashtu i kërkojnë Lulzim Bashës të ndalë farsën, zgjedhjet e imponuara, përjashtuese dhe konfliktuale për rimëkëmbjen e partisë, pasi në të kundërt opozita demokrate rrezikon asgjësimin.

Nënshkruesit e peticionit shprehen se Basha duhet të marrë përgjegjësi për disfatën e 25 qershorit dhe jo të justifikohet duke fajësuar kundërshtarin politik për manipulim apo blerje vote.

 

Komento

Shkruani komentin tuaj
Ju lutem fusni Emër-in