Extra Rrjeti tallet me Muç Nanon: Pse kali i Skënderbeut bënte bajga?

Rrjeti tallet me Muç Nanon: Pse kali i Skënderbeut bënte bajga?

146
0
Shpërndaje

Analisti Mustafa Nano që kohët e fundit ka nisur të bëjë edhe historianin, në një shkrim në gazetën Mapo sot këmbëngulte në tezën e tij se Skënderbeu e kishte nënën serbe dhe sipas tij nuk ka asgjë për t’u tërbuar me fakt.

Por Nano është vënë në lojë nga rrjetet sociale që janë të pamëshirshme në raste të tilla.

Një ndër komentet më therëse në rrjetet sociale ishte i ai faqes Lolita që shkruante me ironi: “Shkrimi i rradhës i Muq Nanos: Pse kali i Skënderbeut bënte bajga”

Komento

Shkruani komentin tuaj
Ju lutem fusni Emër-in