Extra 10 plazhet me përrallore (ende të papopulluara) të Shqipërisë

10 plazhet me përrallore (ende të papopulluara) të Shqipërisë

Teksa shumica e njerëzve priren të kërkojnë për destinacione verore larg Shqipërisë, vendi ynë ka ende shumë bukuri përrallore të pazbuluara për të ofruar.

Në bregdetin e pasur shqiptar, gjenden shumë zona të cilat janë ende të pazbuluara dhe të panjohura për shumë prej nesh. Bëhet fjalë për zona të cilat janë ende të papopulluara dhe që ofrojnë bukuri mahnitëse, ujëra të pastra kristal dhe bukuri natyrore të cilat ngjasojnë me shumë ishuj të njohur nëpër botë. Shumica e tyre nuk janë lehtësisht të arritshme për shkak të terrenit të vështirë, gjë që ndoshta ka ndikuar më së shumti që ato të mbeten ende të paprekura.

Më poshtë gjenden 10 plazhet më të bukura të Shqipërisë që ndoshta nuk janë të dëgjuara nga të gjithë, por fshehin bukuri përrallore të pa krahasueshme.

Gjiri Grames. Gadishulli Karaburunit

 

Gjiri Skaloma Beget. Gadishulli Karaburunit

 

Gjiri Dafinës. Gadishulli Karaburunit

 

Plazhi Kakomesë. Sarandë

 

Gjiri Llovizit. Gadishulli Karaburunit

 

Gjiri Shën Andreut. Gadishulli Karaburunit

 

Ishulli i Tongos. Konispol

 

Gjiri Shën Janit. Gadishulli Karaburunit

 

Plazhi Krorzes. Sarandë
Gjiri Ariut (Brisanit) Gadishulli Karaburunit