Extra 10 rrugët më të rrezikshme në botë (FOTO)

10 rrugët më të rrezikshme në botë (FOTO)

Udhëtimet me makinë janë një mënyrë e shkëlqyer për të parë botën, por ato gjithashtu mund të jenë mjaft të rrezikshme për shkak të infrastrukturës së vështirë.

Në të vërtetë, disa rrugë janë kaq të rrezikshme sa që ju do të bënit mirë ti fshini ato nga GPS juaj. Bëhet fjalë për rrugë të cilat paraqesin terrene dhe infrastrukturë mjaft të vështirë.

Shumë prej tyre i përkasin një terreni malor, ku e vetmja rrugë ekzistuese është një shteg i ngushtë, në të cilin kalojnë makinat por edhe njerëzit.

Këto janë 10 prej rrugëve më të rrezikshme në Tokë të cilat për disa njerëz janë një rrezik që ndërmerret çdo ditë.

Atlantic Ocean Road, Norvegji

 

The Strada delle 52 Gallerie, Itali

 

The Himalayan Road, Nepal

 

James Dalton Highway, Alaska

 

North Yungas Road, Bolivi

 

The Taroko Road, Taivan

 

The Guoliang Tunnel Road, Kinë

 

Skipper’s Canyon Road, Zelanda e Re

 

Fairy Meadows, Pakistan

 

The Luxor-al-Hurghada, Egjipt