Extra 10 shkaqet e tradhtisë femërore dhe cilat janë femrat që priren të...

10 shkaqet e tradhtisë femërore dhe cilat janë femrat që priren të tradhtojnë

Përse tradhtojnë femrat?

Seksi i pamjaftueshëm. Kur ditët e bukura të aktit të përditshëm seksual bëhen të largëta, disa femra mund të zgjedhin që të kërkojnë një partner tjetër për të mbushur boshllëkun e lënë nga partneri i tyre.

“Vajzat e këqija”. Të pamësuara me qëndrueshmërinë dhe besnikërinë ndaj një partneri të vetëm, disa vajza mund të tradhtojnë vetëm sepse nuk mund të bëjnë pa tradhtinë.

Vetëvlerësimi. Rënia e nivelit të vetëvlerësimit prej monotonisë së një marrëdhënieje, i çon femrat të kërkojnë një lidhje që t’i ofrojë mjaftueshëm seks për t’i rritur vetëvlerësimin.

Hakmarrje për gabimet. Kjo nuk ka të bëjë me hakmarrjen për tradhtinë e partnerit, por është një hakmarrje për gabimet e së shkuarës, të cilat një femër mund t’i gjykojë si shumë të mëdha.

Mungesa e intimitetit. Mirëqenia ekonomike nuk e mbush mjaftueshëm zemrën e një femre që kërkon më shumë intimitet dhe kur nuk e gjen, i drejtohet dikujt tjetër.

Kur ndihen të lëna mënjanë. Hiqi një femre vëmendjen dhe ajo do ta kërkojë atë nga një person tjetër me çdo kusht. Lënia mënjanë është diçka që femrat nuk mund ta pranojnë.

Mungesa e emocioneve. Kur një femër kupton se një lidhje po e humb emocionin dhe dridhërimat e dashurisë, ajo fillon t’i ndiejë këto ndaj një personi tjetër.

Monotonia në shtrat. Një dhomë e mërzitshme gjumi, me të njëjtat gjëra të vjetra, është shpesh një nga arsyet përse femrat zgjedhin të tradhtojnë. Dëshira për aventurë është një tërheqje e pashmangshme.

Strategjia e ndarjes. Në vend që të ndahen nga dikush për të cilin i kanë humbur ndjenjat, femrat mund edhe të tradhtojnë dhe të vazhdojnë lidhjen me atë person. Fundja, nuk kanë gjë për të humbur.

Hakmarrja. Kush është tradhtuar, ka të drejtën të tradhtojë. Edhe pse mund të mos e kenë ndër mend, disa femra që tradhtohen zgjedhin ta kalojnë dhembjen me tradhti.

Femrat që kanë më shumë gjasa të tradhtojnë

-Ato që kanë shumë meshkuj pranë

-Ato që kanë shoqe që tradhtojnë

-Ato që kanë nevojë për vëmendje

-Ato që janë materialiste

-Ato që e shohin seksin si shprehje e feminilitetit

-Ato që janë në kërkim të rrezikut

-Ato që mërziten shpejt

-Ato që janë tradhtuar nga partneri

-Ato që pëlqejnë të jenë në qendër të vëmendjes

-Ato që janë të varura nga droga ose alkooli

-Ato që pëlqejnë shumë festat

-Ato që janë të varura nga seksi

-Ato që kanë shumë eksperienca seksuale

-Ato që kanë tradhtuar më parë pa u lagur

-Ato që kanë shumë ego

-Ato që e shohin seksin si lojë

-Ato që kanë pak vlerësim për veten