Extra 10 udhëtimet me emocionuese me makinë (FOTO)

10 udhëtimet me emocionuese me makinë (FOTO)

Nëse jeni gati për një aventurë dhe dëshironi të eksploroni sa më shumë vende, atëherë merrni makinën tuaj dhe nisuni drejt një prej këtyre destinacioneve.

Udhëtimet me makinë mund të jenë paksa të lodhshme, por ato ofrojnë eksperienca mjaft të bukura dhe plot adrenalinë. Gjatë një udhëtimi me makinë ju mund të shijoni natyrën e mrekullueshme të vendeve ku kaloni, si dhe të njiheni me shumë të tilla. Por ekzistojnë disa rrugë apo autostrada të cilat ofrojnë pamjet më të bukura falë natyrës që gjendet përreth.

Kemi përzgjedhur 10 destinacionet më të mira në botë për të udhëtuar me makinë, nga udhëtimi përreth ishujve, deri tek pyjet e bambusë në Hauai.

1. The Ring Road, Islandë

 

2. Autostrada Hana, Hauai

 

3. Route 66, Shtetet e Bashkuara

 

4. The Garden Route, Afrika e Jugut

 

5. Autostrada Alcan, Nga Kanadaja në Alaska

 

6. Great Ocean Road, Australi

 

7. North Coast 500, Skoci

 

8. Stelvio Pass, Itali

 

9. Autostrada The Pacific Coast, Shtetet e Bashkuara

 

10. The Atlantic Road, Norvegji