Showbiz 10 vajzat seksi që fitojnë miliona me trupin e tyre nëpërmjet Instagramit...

10 vajzat seksi që fitojnë miliona me trupin e tyre nëpërmjet Instagramit (FOTO)

Me fizikët e tyre të skalitur, ato po bëhen gjithnjë e më popullore e të pasura.

Emrat e tyre nuk janë ende të famshëm si ato të Gisele Bundchen, Gigi Hadid e Cara Delvingne, por shumë shpejt do të arrijnë në lartësinë e tyre.

Ato quhen Ana, Kayla, Paige, Chantel dhe janë vajza fitnesi, ndër më të pasurat e botës virtuale. Kanë trupa perfektë të ndërtuar nga palestra, por e përdorin imazhin e tyre për biznes.

Me shpërndarjen e fotove ato arrijnë të bëhen të pasura. E kanë khyer veten në markë.

Këto janë 10 vajzat më të pasura

ana-cheri

1 – Ana Cheri: 4,6 milion ndjekës – 2,4 milion dollarë

kayla

2 – Kayla Itsines: 4,1 milion ndjekës – 4,9 milion dollarë

paige

3 – Paige Hathaway: 3,3 milion ndjekës – 3,8 milion dollarë

chane

4 – Chantel Zales: 3,1 milion ndjekës – 3,6 milion dollarë

claudia

5 – Claudia Alende: 2,8 milion ndjekës – 2,1 milion dollarë

abigail

6 – Abigail Ratchford: 2,7 milion ndjekës – 2,3 milion dollarë

aci

7 – Lacy Kay Somers: 2,4 milion ndjekës – 2 milion dollarë

bella

8 – Bella Falconi: 2,2 milion ndjekës – 1,7 milion dollarë

amanda

9 – Amanda Lee: 2,3 milion ndjekës – 1,9 milion dollarë

alexa

10- Alexa Jean Brown: 1,9 milion ndjekës – 1,5 milion dollarë