Extra 17 sekrete tronditëse të industrisë së pornografisë

17 sekrete tronditëse të industrisë së pornografisë

#1

Isha duke parë një vajzë në kamera live, kur asaj i erdhi policia ruse. Më vonë zbulova se ajo ishte në një shtëpi të madhe të mbushur me “camgirls”, që transmetonin video drejtpërdrejt në dhoma të ndryshme, si një lloj bordelloje në internet.

#2

Shumë burra e fillojnë “punën” me pornografi homoseksuale, pavarësisht nga seksualiteti i tyre.

#3

Një redaktor i filmave porno homoseksualë, tregoi se, ndërsa ishte në skenë, shumë nga skenat seksuale të filmuara do të bëheshin pa mbrojtje dhe kushdo që donte të përdorte mbrojtje inkurajohej të mos e bënte.

#4

Një mik i imi filloi të pinte si një nga vajzat e bisedave në internet, për të cilat paguan për të shkëmbyer mesazhe. Ai ishte djalë.

#5

Në pothuajse çdo set pornografik vjen erë e rëndë.

#6

Një yll filmash pornosh zbuloi se aktiviteti i shpeshtë seksual ka rezultuar në probleme me rektumin.

#7

Thuhet se shumë yje pornografikë janë rekrutuar të mitur 16-17 vjeç dhe jo 18, siç pretendohet.

#8

Tracy Lords – një person i njohur në botën e pornografisë, përdori certifikata të rreme lindjeje dhe filloi të bënte foto erotike nudo që në moshën 15 vjeçare. 1 vit më vonë u bëj pjesë e filmave për të rritur.

#9

Ekziston një skenë në dokumentarin Hardcore ku një grua e re është detyruar të jetë në një skenë seksi anal me Max Hardcore. Ekipi i filmit duhej të ndërhynte sepse nuk ndiheshin rehat duke parë.

#10

Vajzat duhet të punojnë edhe gjatë periodave.

#11

Linda Boreman, aktore në filmin “Deep Throat” thotë se e kanë detyrua të marrë pjesë në film dhe në një intervistë ka thënë: “Sa herë që dikush sheh atë film, më sheh mua teksa përdhunohem”.

#12

Shumica e penisëve jashtëzakonisht të mëdhenj që shihni në ekran janë të rremë ose të fryrë përmes “penis pump”.

#13

Tingulli i goditjes që dëgjoni gjatë seksit është dikush në post-prodhim duke goditur së bashku një çift gjinjsh pule pa kocka dhe pa lëkurë.

#14

Videot pornografike “amatore” me të mitur e fëmijë janë ende një problematikë e botës së filmave për të rritur. Ka shpesh diskutime mbi faktin se si platforma të mëdha nuk kanë arritur t’i fshijnë tërësisht apo të marrin masa më të rrepta.

#15

Shumë burra në filmat për të rritur përdorin injeksione në penis për të zgjatur me orë ereksionin.

#16

Shokuese: Shumë nga “milf” që shihni në pornografi, nuk janë në të vërtetë nëna.

#17

Nëse kërkoni në “google images”: “Porn Industry Secrets” – Google nuk shfaq asgjë. Çudi, Google ka një përgjigje për thuajse gjithçka.

Burimi: Buzz Feed