Extra 17 vite në Amerikë, si është sot jeta e Pavlina dhe Pirro...

17 vite në Amerikë, si është sot jeta e Pavlina dhe Pirro Manit (FOTO)

Regjisori i njohur Pirro Mani dhe bashkëshortja e tij aktore, Pavlina Mani, prej 17 vitesh janë larguar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku kanë krijuar një jetë të re.

Ata kanë qëndruar larg zhvillimeve në Shqipëri dhe pak lajme ka prej tyre.

Së fundmi gazetari Dalip Greca ka bërë një vizitë në shtëpinë e tyre, dhe ka postuar disa foto.

“Sot paradite, së bashku me Veiz Belliun, ishim mysafirë të mirëpritur tek miqtë tanë të mirë, artistët e shquar Pirrro Mani dhe Pavlina Mani, që jetojnë në Harrison, New York. Na pritën siç dinë ata, me bujari dhe ngrohtësi. Biseduam për më shumë se dy orë për artin, historinë, skenën, fare pak për politikën, nuk ia vlen të humbësh kohë me të. Pavlina ndërkohë e shtroi tavolinën që në krye të herës. Faleminderit miq!”, shkruan Greca.