Extra 20 vendet më të bukura në botë, edhe një “parajsë” ballkanike (FOTO)

20 vendet më të bukura në botë, edhe një “parajsë” ballkanike (FOTO)

Palawan, Filipine

Nga Kroacia dhe Italia e deri Kina dhe Kenia, një kolazh me foto i 20 vendeve më të bukura në botë.

Parku Kombëtar Zhangjiajie, Kinë
Petra, Jordani
Venecia, Itali
Maldivet
Parku Kombëtar Triglav, Slloveni
Rezervati natyror Samburu, Kenia
Lake District, Mbretëri e Bashkuar
Svalbard, Norvegji
Sibenik, Kroaci
San Pedro de Atacama, Kili
Palawan, Filipine
Positano, Amalfi, Itali
Vargmalet Yumthang Valley, Sikkim, India
Mali Olga, Australi
Majorka, Spanjë
Maçu Piçu, Peru
Kanagawa, Japoni
Shkëmbi në formë patkoi, rezervuari Powell, Kolorado
Gjiri Halong, Vietnam
Pishina e Shampanjës, Zelandë e Re