Kryesore Përmbytjet, Ministria e Brendshme: Ja numrat ku mund të telefoni për ndihmë

Përmbytjet, Ministria e Brendshme: Ja numrat ku mund të telefoni për ndihmë

Ministria e Brendshme bën publike numrat e kontaktit të specialistëve të Prefekturave për Emergjencat Civile.

Ministria e Brendshme, duke iu gjendur pranë qytetarëve lidhur me situatën e reshjeve dhe përmbytjeve në vend, bën publike këta numra kontakti të specialistëve të Emergjencave Civile në Prefektura, për të ndihmuar dhe lehtësuar komunikimin me njerëzit në nevojë.

“Na ndihmoni të mirëkoordinojmë përpjekjet tona për ruajtjen e jetës dhe pasurisë së çdo individi e familjeje, në çdo qark”, thotë Ministria e Brendshme.

0694117257
EC Prefektura Berat

0686462732
EC Prefektura Dibër

0694117308
EC Prefektura Durrës

0694117152
EC Prefektura Elbasan

0694269786
EC Prefektura Fier

0692588411
EC Prefektura Gjirokastër

0694117032
EC Prefektura Kukës

0694117477
EC Prefektura Korçë

0694117081
EC Prefektura Lezhë

0694117433
EC Prefektura Shkodër

0693427471
EC Prefektura Tiranë

0695796339
EC Prefektura Vlorë