Aktualitet 360 mijë lekë për trinjakët Marleo, Ajla dhe Anea

360 mijë lekë për trinjakët Marleo, Ajla dhe Anea

Gëzim i trefishtë për familjen nga Hasi, për ardhjen në jetë shëndosh e mirë të trinjakëve Marleo, Ajla dhe Anea në maternitetin “Koço Gliozheni”, bashkë me çekun e bebes 360,000 lekë të reja.

Manastirliu përmes një fotoje në Facebook ka dhënë lajmin e mirë duke shkruar se që nga viti 2019 kur filloi programi universal i bonusit të bebes, më shumë se 65,000 familje të reja që janë gëzuar me fëmijë, kanë përfituar shpërblimin financiar për çdo të porsalindur, nga 40,000-120,000 lekë.

“Gëzim i trefishtë për familjen nga Hasi, për ardhjen në jetë shëndosh e mirë të trinjakëve Marleo, Ajla dhe Anea në maternitetin “Koço Gliozheni”, bashkë me çekun e bebes 360,000 lekë të reja. Nga viti 2019 kur filloi programi universal i bonusit të bebes, më shumë se 65,000 familje të reja që janë gëzuar me fëmijë, kanë përfituar shpërblimin financiar për çdo të porsalindur, nga 40,000-120,000 lekë. Fëmijët të parët“, shkruajti Manastirliu në një postimin e saj.