Kryesore 5 këshilla të rëndësishme nga ambasada për lotarinë amerikane

5 këshilla të rëndësishme nga ambasada për lotarinë amerikane

Shpërndaje

Ambasada amerikane në Tiranë ka bërë një njoftim për të gjithë ata që duan të aplikojnë për lotarinë amerikane.

Në një postim në rrjetin social “Facebook”, ambasada ka postuar një video informuese, në të cilën tërheq vëmendjen për kujdes, lidhur me 5 këshilla të thjeshta, por shumë të rëndësishme për të mos gabuar gjatë aplikimit.

Postimi i Ambasadës:

Po mendoni të aplikoni për Lotarinë Amerikane 2020? Mos harroni këto 5 këshilla të thjeshta kur të aplikoni. Vizitoni faqen tonë të internetit dhe lexoni në shqip udhëzimet e Lotarisë Amerikane për këtë vit 👉https://bit.ly/2l7myjg ose postoni pyetjet tuaja në hapësirën e komenteve më poshtë, duke përdorur #pyetanen