Kulturë 58 vjetori i “çiftit më të bukur në botë”: Adriano Çelentano dhe...

58 vjetori i “çiftit më të bukur në botë”: Adriano Çelentano dhe dedikimi i dashurisë për Claudia Morin

“E kuptoj që gjërat nuk po shkojnë mirë…”. Kështu nis videoja e postuar në Instagram nga Adriano Çelentano. Mesazhi është një mesazh dashurie dhe politik në të njëjtën kohë. Politik në fillim sepse vazhdon “dhe në pritje për të sulmuar dikë ose ndoshta të gjithë, që të më falin, po ju dërgoj një video kur Claudia dhe unë ishim të vegjël…”, me firmën “L’Inexistente”, pseudonimi i përdorur nga artisti në rrjetet sociale.

Referenca për trazirat politike në funksion të zgjedhjeve të 25 shtatorit në Itali mezi mbulohet, aq sa për ta kuptuar kur shënimet e “Nuk më kujtohet (nga ajo ditë e tutje)” shoqëruar me foto dhe video që gjurmojnë historinë e tyre së bashku.

Adriano Çelentano dhe Claudia Mori festuan 58 vjet martesë më 14 korrik. Shkëndija mes “Il Molleilato” dhe aktores romane lindi në vitin 1964 në xhirimet e filmit “A Strange Guy”.

Një dashuri shumë e madhe shpërtheu, saqë i bëri ata të martoheshin vitin e ardhshëm, kur thanë ‘po’ në agim, në orën 3.30 të mëngjesit për të shmangur sulmin nga fotografët dhe fansat që i kishin ndjekur për javë të tëra.

Që nga ai moment lindi jo vetëm dashuria që i bën ende “çiftin më të bukur në botë” dhe nga i cili lindën tri fëmijë (Rosita, Giacomo dhe Rosalinda), por edhe një partneritet profesional. Në fakt, që nga viti 1991 ajo është menaxhere e Celentano Clan, kompania diskografike e themeluar nga bashkëshorti i saj.