Kryesore Albin Kurti në Tiranë: Padrejtësi që nuk iu hapën negociatat Shqipërisë

Albin Kurti në Tiranë: Padrejtësi që nuk iu hapën negociatat Shqipërisë

Ashtu siç ishte njoftuar nga qendra e Vetëvendosjes në Tiranë, pasditen e kësaj të diele, Albin Kurti erdhi në kryeqytet.

Kurti mbërriti pak minuta më parë, ku i pyetur mbi çështjen e refuzimit të çeljes së negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë, ai u shpreh: “Padrejtësi që nuk u hapën negociatat në Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut. Janë dy vende që duan (të jenë pjesë) dhe i duhen Bashkimit Evropian”.

Më tej specifikoi motivin e ardhjes së tij në Tiranë.

“Kam ardhur për të festuar fitoren e Vetëvendosjes. Kosova dhe Shqipëria do të bashkëpunojnë më shumë. Duhet të kemi kujdes në marrëdhëniet me Serbinë, dihet çfarë ka bërë Serbia ndaj nesh”, u shpreh ai ndër të tjera.

Përsa i përket procesit të numërimit u shpreh: “Nga numërimi na janë shtuar 484 vota më shumë, kemi më shumë se LDK.”