Politika Ambasadori Lu uron shqiptarët për Vitin e Ri

Ambasadori Lu uron shqiptarët për Vitin e Ri

Ambasadori amerikan në Tiranë, Donald Lu ka uruar të gjithë shqiptarët nëpërmjet faqes zyrtare të ambasadës në Facebook.

“Të gjithë ne në ambasadën amerikane iu urojmë të gjithë miqve tanë në Shqipëri një Vit të Ri plot shëndet dhe lumturi. Shqipëria është një vend i jashtëzakonshëm, me njerëz të mrekullueshëm. Le ti ripërkushtohemi ndërtimit të një të ardhmeje më të drejtë, më të begatë dhe më të sigurtë për fëmijët tanë”, uron Donald Lu.