Extra Angelina Jolie rrëfen ditët e saj në karantinë me 6 fëmijë

Angelina Jolie rrëfen ditët e saj në karantinë me 6 fëmijë

Angelina Jolie ka rrëfyer përvojën e familjes së saj gjatë mbylljes për shkak të koronavirusit dhe mënyrën se si ata janë duke e përballur izolimin.

Ikona e bukurisë është në shtëpi në Los Angeles me gjashtë fëmijët e saj, Maddox, 18, Pax, 16, Zahara, 15, Shiloh, 13, dhe binjakët 11-vjeçar Knox dhe Vivienne, dhe ashtu si çdo prind tjetër, ajo ka qenë duke luftuar me shkollimin në shtëpi. “Ne jemi të mbyllur të gjithë, ne po mundohemi të bëjmë më të mirën… Epo, dy gjërat që prekin fëmijët nga këndvështrimi im më shumë të qenit jashtë shkollës është natyrisht arsimi dhe sfidat e arsimit”.

Aktorja shton gjithashtu se është e vetëdijshme që me këtë situatë po përballen të gjitha. “Unë e di se prindërit në të gjithë vendin janë sfiduar me shkollat ​​shtëpiake dhe mbase kjo është më shumë një sfidë për prindërit sesa fëmijët”. Ylli i Hollivudit gjithashtu u hap për lidhjen e saj të ngushtë me fëmijët e saj dhe se si ajo ka mësuar se është mirë të mos jesh perfekt. “Tani, në mes të kësaj pandemie, unë mendoj për të gjitha nënat dhe baballarët me fëmijë në shtëpi. Të gjitha duke shpresuar se mund të bëjnë gjithçka siç duhet, t’u përgjigjen të gjitha nevojave dhe të qëndrojnë të qetë dhe pozitivë. Një gjë që më ka ndihmuar është të di kjo është e pamundur”, ka shkruar ajo.

Angelina shtoi: “Është një gjë e bukur të zbulosh që fëmijët tuaj nuk të duan të përsosur. Ata thjesht ju dëshirojnë të sinqertë. Dhe duke bërë më të mirën tuaj. Në fakt, sa më shumë hapësirë ​​ti lini atje ku jeni i dobët, aq më të fortë janë ata mund të bëhen. Ata ju duan. Ata duan t’ju ndihmojnë. Kështu që në fund të fundit, është ekipi që ju ndërtoni. Dhe në një farë mënyre, ata po ju rritin gjithashtu. Ju rriteni së bashku“.

Aktorja fituese e çmimeve ndan gjashtë fëmijët e saj me ish-burrin Brad Pitt, i cili jeton aty pranë. Gjatë bllokimit, fëmijët kanë kaluar kohën e tyre midis shtëpive të nënës dhe babit. Nuk ka dyshim që fëmijët Jolie-Pitt po e mbajnë veten të zënë gjatë qëndrimit edhe në shtëpi. Angelina më herët ka treguar se fëmijët kanë dëshirë të mësojnë gjuhë të huaj.