Sport Arbitri tregon si e rrahën; Eldorjan Hamiti: Incidentin im bir e pa...

Arbitri tregon si e rrahën; Eldorjan Hamiti: Incidentin im bir e pa direkt në televizor

Një ditë pas ngjarjes së rëndë të ndodhur në ndeshjen mes Kamzës dhe Laçit në stadiumin e Kamzës, gjyqtari i dhunuar Eldorjan Hamiti në një intervistë për Top Channel tregon përjetimin jo vetëm si profesionist të ngjarjes.

Bashkëshortja e tij shtatzënë e ka ndjekur drejtpërdrejtë çka ka ndodhur në fundin e ndeshjes.

Prezenca e djalit të tij 5-vjeçar e ka bërë situatën edhe më të rëndë në familjen e arbitrit Hamitaj.

Megjithatë solidarizimi nga ambienti i futbollit nuk i ka munguar.

Megjithatë sic thotë vetë ai ka ndërmend të ndjek pasionin.