Aktualitet Arrestohet shqiptari me patentë fallco, hiqej si rumun

Arrestohet shqiptari me patentë fallco, hiqej si rumun

Një shpërndarës droge adoleshent me origjinë nga Shqipëria u kap nga policia angleze pasi po e drejtonte makinën në gjendje të gabuar.

Ai u përpoq t’i largohej policisë, por u kap me drogë në xhep dhe rreth 200 sterlina.

Policia i gjeti një patentë rumune në xhep, por ngjashërmia me foton nuk ishte bindëse, edhe pse djali këmbëngulte që ishte i njëjti.

Vetëm pasi morën një përkthyes e kuptuan që ishet shqiptar dhe jo rumun, dhe që quhej Namik Hysa.

18-vjeçari u dënua nme 18 muaj burg në një qendër për të rinj.