Aktualitet ARRSH tregon rrugët me probleme pas stuhisë së mbrëmshme

ARRSH tregon rrugët me probleme pas stuhisë së mbrëmshme

Autoriteti Rrugor Shqiptar informon për situatën e rrugëve në të gjithë territorin mëngjesin e sotëm, pas një nate me reshje të dendura shiu në të gjithë territorin e vendit.

U bëhet apel të gjithë drejtuesve të mjeteve të bëjnë kujdes, të ulin shpejtësinë të respektojnë sinjalistikën dhe udhëzimet e policisë rrugore

Në Rajonin Qëndror

Ka pasur reshje të shumta gjatë gjithë natës.

Në segmentet e zonës së Dajtit nga reshjet ka rënie gurësh e dherash është punuar për pastrimin e tyre.

Rrugët dytësore dhe segmentet e Kamzës kanë pasur disa vështirësi në qarkullim (te nënkalimi i City Park). Tani situata është e normalizuar. Grupet e punës janë përqendruar në Bubq – Ishem.

Në zonën e Ibës ka pasur rënie të dendura shiu kontraktori ka punuar për stabilizimin e situatës.

Në segmentet rrugore të zonës se Belshit, si rezultat i shirave të dendur në disa vende ka rënie gurësh. Kontraktori po punon për pastrimin e plotë të rrugës.

Në të gjitha akset e këtij rajoni qarkullimi kryhet normalisht.

Rajoni Jugor

Ka pasur reshje të shumta sidomos në qarkun e Gjirokastrës.

Në Dragot dhe pranë Ujit të ftohtë ka pasur vërshim ujërash dhe dherash, kompania e mirëmbajtjes ka punuar gjatë natës duke kthyer qarkullimin normal.

Aktualisht në Rajonin Jugor të gjitha akset janë me qarkullim normal.

Kontraktorët janë në gatishmëri për çdo situatë të përkeqësuar të motit.

Nuk ka probleme

Në rajoni Verior nuk ka probleme me qarkullimin.