Kryesore Aspak turist i thjeshtë, kush është spanjolli që u sulmua nga Kokëdhima...

Aspak turist i thjeshtë, kush është spanjolli që u sulmua nga Kokëdhima në Himarë

Familja spanjolle Galdón u sulmua nga pronari i restorantit ‘Panorma’ në Porto Palermo, Mihal Kokëdhima, pasi refuzuan që të merrnin porosinë që u vonua shumë.

Por kush është kryefamiljari, Eugenio Galdón?

Eugenio Galdón është një biznesmen shumë i njohur në Spanjë, themelues i ONO (kompani që ofron shërbimin telefonik, televiziv dhe internet) dhe zotëron një pasuri prej 310 mln eurosh.

Ai është ish-shefi i kabinetit të presidencës, në kohën e Adolfo Suárez dhe ish drejtor i grupeve mediatike Prisa ose COPE.