Kryesore “Ata po kthehen në shtëpi”! Anglezët shpërthejnë në lot. Skena prekëse nga...

“Ata po kthehen në shtëpi”! Anglezët shpërthejnë në lot. Skena prekëse nga tifozët (FOTO)

Shpërndaje

Tifozët anglezë janë të gjithë të dëshpëruar pas eliminimit nga Kroacia në gjysmëfinale.

Turma të tëra njerëzish në Angli, duken me lot në sy dhe me kokën ulur, në përfundim të ndeshjes.

Ata kishin shpresa të mëdha nga ky Botëror, dhe prisnin të shpalleshin fitues.