Extra Avioni ndryshon destinacion, për të liruar pasagjerin e bllokuar në tualet

Avioni ndryshon destinacion, për të liruar pasagjerin e bllokuar në tualet

Një fluturim i United Airlines ka bërë ulje të detyrueshme, këtë të mërkurë, për shkak se një prej pasagjerëve të fluturimit kishte ngecur në banjo.

Dera e tualetit u bë jo funksionuese gjatë fluturimit nga Uashington në San Francisko, sipas një deklarate të United Airlines, një pasagjer femër u bllokua brenda.

Sapo pasagjeri doli nga tualeti dhe u sigurua se ishte mirë, pasagjerët e tjerë vazhduan udhëtimin për në destinacionin e tyre, me një tjetër avion.