Extra Balerina shqiptare: Virgjërinë e kam dhuruar për ditëlindje

Balerina shqiptare: Virgjërinë e kam dhuruar për ditëlindje

Një prej balerinave më të mira që ka Shqipëria, Isida Mollaymeri ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve me deklaratën që bëri.

Ajo ka treguar se nuk ka komplekse dhe nuk shqetësohet që të tregojë disa detaje nga jeta e saj prive.

E pyetur në emisionin “Pop Culture” se kur e ka humbur virgjërinë, ajo tha: “Virgjërinë në fakt e kam dhuruar për ditëlindje. Unë kur nuk kam mundësi për dhurata, i bëj një gjë, edhe meqë ishte për t’u bërë, mos sot nesër… meqë ishte kaq e çmuar, ia bëra”.