Mazhoranca Balla ironizon PD-në: Protestë kundër varfërisë duke ngrënë… pica

Balla ironizon PD-në: Protestë kundër varfërisë duke ngrënë… pica

Nënkryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla ka komentuar sot protestën e Partisë Demokratike, e cila sot është në ditën e 3-të të saj.

Me ironi Balla pohoi se opozita u mblodh në tubim për zgjedhjet, ndërsa tani kërkojnë qeveri imagjinare.

Nga ana tjetër ai rikonfirmoj se dita e zgjedhjeve do të jetë 18 qershori, ashtu siç e ka përcaktuar edhe Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, ndërsa tha se PS do të rikonfirmohet si forca e parë.

I bindur se PS do rikonfirmohet si forcë e parë. Pa vetting dhe reformë në drejtësi, nuk ecën integrimi. Protestë kundër varfërisë duke hëngër pica, kjo nuk ka sens”, theksoi Balla.