Politika Ben Blushi bojkoton parlamentin dhe shpjegon arsyen

Ben Blushi bojkoton parlamentin dhe shpjegon arsyen

Kryetari i LIBRA –s, Ben Blushi ka braktisur sot parlamentin.

Ai ka refuzuar të bëhet pjesë e punimeve të seancës plenare dhe ka shpjeguar edhe arsyet, nëpërmjet një statusi në Facebook.

“Pse nuk shkoj në Parlament

Kam vendosur të mos shkoj sot në Kuvend. Dua të kuptoni si funksionon një parlament pa ide, pa debat dhe pa kundërshtarë.

Kështu mund të jetë parlamenti i katër viteve të ardhshme nëse LIBRA vendos të mos jetë pjesë e kësaj komedie burokratike”.