Aktualitet Blerja e votës, denonconi çdo krim elektoral në këtë numër zyrtar

Blerja e votës, denonconi çdo krim elektoral në këtë numër zyrtar

Policia e Shtetit i bën thirrje të gjithë qytetarëve të mos ngurrojnë por të denoncojnë çdo krim elektoral në numtin jeshil të telefonit, i vënë në dispozicion posaçërisht për zgjedhjet.

Numri i telefonit është: 0800 0 129

Policia bën thirrje për denoncimin e blerjes së votës si dhe krime të tjera elektorale në numrin e telefonit pa pagesë.