Extra Brenda shtëpisë së Bill dhe Hillary Clinton (FOTO)

Brenda shtëpisë së Bill dhe Hillary Clinton (FOTO)

20 vite më parë, Bill dhe Hillary Clinton u larguan nga Shtëpia e Bardhë, por jo nga Uashingtoni.

Në fotot e realizuara për Architectural Digest shihen kënde të ndryshme të shtëpisë neo-xhorxhiane; përfshirë pishinat, serrat dhe oborret.