Extra Britanikët neglizhojnë koronavirusin, klubet e natës mbushen plot

Britanikët neglizhojnë koronavirusin, klubet e natës mbushen plot

Britanikët vijojnë të neglizhojnë dhe të mos e marrin parasysh situatën e krijuar nga koronavirusi në shumë vende të botës edhe pse në Mbretërinë e Bashkuar viktimat dhe numri i të prekurve po rritet nga ora në orë.

Mijëra të rinj nuk duan t’ia dinë as për urdhrin e kryeministrit Boris Johnson për të qëndruar larg vendeve të mbyllura dhe me shumë njerëz për të parandaluar përhapjen e virusit.