Extra Burrat kthehen, gratë largohen përgjithmonë!

Burrat kthehen, gratë largohen përgjithmonë!

Është e vështirë të kuptohet se kush do ta marrë hapin e parë. Vështirë të dish se si do të shkojnë gjërat, kush do të dojë më shumë, kush do t’i ofrojë më shumë tjetrit, ku do të arrini të shkoni së bashku.

Burrat dhe gratë e jetojnë marrëdhënien në mënyra të ndryshme, edhe nëse jetojnë së bashku. Disa do ta shohin marrëdhënien si diçka me të cilën duhet të përballen në jetë, të tjerët vetëm si një udhëtim për lumturinë.

Gjëja e sigurt është se ndonjëherë marrëdhëniet nuk zgjasin një jetë dhe rrjedhimisht ju nuk do të jeni të lumtur. Dhe meqenëse jetojmë në një epokë ku gjërat nuk shkojnë, hidhen vetë, të njëjtën gjë duhet bëjmë me marrëdhëniet të heqim dorë nga çdo gjë, duke shkuar secili në rrugën e vet.

Burrat shpesh janë të gatshëm të krahasojnë marrëdhëniet e vjetra me ato të reja dhe do duan të kthehen. Ose do duan ta bëjnë këtë. Gratë, nga ana tjetër, janë të gatshme të qajnë muaj, vite, por kurrë nuk kthehen. Burrat kthehen, gratë largohen përgjithmonë.

Burrat kthehen gjithmonë

Ata largohen, zbaviten ose vuajnë në heshtje, analizojnë gjithçka, krahasojnë marrëdhëniet që kanë pasur më parë, kujtojnë, flenë me foton tuaj në shtrat, flasin me miqtë tuaj, udhëtojnë larg për të harruar dhe harrojnë. Pastaj kthehen.

Burrat nuk mund të jetojnë mirë duke parë se jeni të lumtur dhe se nuk jeni me ta. Ju shohin dorë për dore me një tjetër. Kur kuptojnë se asgjë nuk do të jetë si më parë. Burrat kthehen sepse gjatë jetës së tyre dashurojnë disa herë. Dhe kur ata nuk e duan vërtet ata nuk mund ta simulojnë atë. Pra, ata kthehen te gruaja që ata e donin më shumtë. Ata përpiqen të kthehen në periudhën e lumtur që kanë jetuar me atë grua. Ata kthehen në të ardhmen që kishin imagjinuar bashkë me të.

Gratë ikin përgjithmonë

Ato vuajnë, qajnë, kujtojnë, jetojnë momente, mbajnë në zemër një pjesë të tij, por ato nuk kthehen. Ato zhduken nga jeta e tij, por jo nga zemra dhe kujtimet e tij. Për një grua është shumë e lehtë të dëgjojë një “më fal” dhe shumë e vështirë të kthehet.

Një grua kurrë nuk do të pranojë të jetë trofeu juaj në shtrat. Dhe mbi të gjitha që ju e doni atë krah jush vetëm kur jeni shumë keq. Burrat kthehen, gratë largohen përgjithmonë. Ajo do të lërë gjithçka që kishte vënë në atë marrëdhënie. Gratë largohen sepse nuk marrin më, nuk shohin një të ardhme, janë lodhur duke luftuar për një shkak të humbur.

Ato nuk kthehen, sepse kuptojnë se gjithçka do të përsëritet. Sepse ato duan të jenë të lira, të duan përsëri, por në një mënyrë ndryshe. Ato largohen dhe lënë hapësirë për një dashuri të re. Burrat kthehen, gratë largohen përgjithmonë.