Bota Carrie Symonds beqarja e parë që jeton në Downing Street

Carrie Symonds beqarja e parë që jeton në Downing Street

E dashura e kryeministrit britanik Boris Johnson, Carrie Symonds, do të jetojë me të në 10 Downing Street, ku ndodhet qëndrimi i tij zyrtar në qendër të Londrës.

”Johnson, 55 vjeç dhe Symonds, 31 vjeçe, kanë hyrë në vendbanimin e ri të kryeministrit”, theksoi një zëdhënëse e Downing Street.

Symonds do të bëhet partnerja e parë e pamartuar e një kryeministri britanik që do të jetojë në Downing Street.

Jonson pasoi Theresa May si kryeministër javën e kaluar, pasi fitoi një balotazh për kreun e Partisë Konservatore në pushtet kundër rivalit të tij, Jeremy Hunt.