Extra Çfarë duhet të shmangni për të mbajtur pas vetes partnerin tuaj

Çfarë duhet të shmangni për të mbajtur pas vetes partnerin tuaj

Nëse djali që keni “zënë” ju pëlqen vërtet dhe dëshironi që ta mbani “fort”, atëherë ju keni nevojë që të zbatoni një “strategji” veprimi. Më poshtë do të gjeni një listë të gabimeve më të zakonshme që ne femrat bëjmë gjatë rutinës sonë të bukurisë; ndonjëherë bëhet fjalë për detaje të vogla që, gjithsesi, mund të shkaktojnë një humbje interesi nga partneri i mundshëm.

Shumë parfum

Përpara se një djalë t’ju afrohet, parfumi juaj arrin më parë te hunda e tij. Një spërkatje e lehtë do të ishte shumë mirë, por nëse përpara se të dilni nga shtëpia hidhni pothuajse të gjithë shishen e parfumit të blerë një ditë më parë, atëherë rrezikoni që askush të mos ju afrohet.

Shumë laps sysh

Një gjë është të keni një pamje shik dhe të sofistikuar dhe tjetër gjë është ta ekzagjeroni deri në atë masë saqë duket sikur ju kanë goditur me grushte nga sytë. Nëse një djalë është i interesuar për ju, ai do që të humbasë në sytë tuaj dhe jo të mendojë se po zhytet në një “vrimë” të zezë. Ndaj sytë trukojini lehtë dhe me elegancë.

Pudra

Duket se ne femrave nuk na mjafton kurrë, por nëse aplikohet mirë mund të bëjmë vërtet një figurë të bukur gjatë një mbrëmjeje. Shpesh ngjyra e fondontinës (pudrës) nuk është ajo e përshtatshmja. Mos bëni gabim që të përdorni një tepër të errët ose shumë të bardhë, sepse nuk ka asgjë më të keqe sesa ndryshimi i ngjyrës së fytyrës nga ajo e qafës. Madje edhe djemtë që nuk janë ekspertë të fondontinës, do ta vinin re menjëherë këtë ndryshim!

Flokët

Një stil voluminoz dhe origjinal tërheq medoemos vëmendjen e djemve. Por, gjithsesi, sigurohuni që kjo lloj tërheqje vëmendjeje të jetë pozitive dhe jo thjesht një kuriozitet për ta provuar. Mos e ekzagjeroni me llakun dhe produktet e tjera spraj, sepse nëse ai dëshiron t’ju përkëdhelë nga flokët ka shumë mundësi që gishtat t’i ngecin nëpër flokët tuaj. Përdorni një produkt të lehtë, që do t’jua mbajë flokët të fortë, por në të njëjtën kohë edhe të shkëlqyeshëm, të butë e sensualë.