Horoskopi Çfarë lideri jeni sipas horoskopit?

Çfarë lideri jeni sipas horoskopit?

Në karrierën tonë gjithmonë luajmë role të ndryshme dhe disa prej nesh marrin edhe rolet prestigjioze, si bosët apo drejtuesit e grupeve të punës. Por nuk është e thjeshtë dhe e natyrshme për të gjithë që të kenë vartës për të menaxhuar dhe udhëzuar në punën e tyre. Bazuar në Shenjën tonë të Zodiakut, Horoskopi na tregon se çfarë lloj “bosi” mund të jemi, cilat janë pikat e forta dhe dobësitë tona. Le të na ndriçojnë yjet në udhëtimin tonë profesional!

DASHI

Për ju që të luani rolin e “shefit” është e natyrshme, spontane. Ju keni lindur për të qenë udhëheqës dhe nuk ju intereson se për çfarë. Në këtë pozicion ju jeni në gjendje të jepni më të mirën tuaj. Ju jeni miqësor, tolerant dhe mirëkuptues ndaj vartësve tuaj. Vlerësoni se ata ju kërkojnë këshilla dhe mendime për atë që bëjnë, por në të njëjtën kohë ju doni që ato të bëhen së shpejti autonom. Jo rrallë, vendosni miqësi me ta që zhvillohen edhe jashtë vendit të punës.

DEMI

Ju jeni njerëz të shqetësuar dhe të luani role të caktuara mund të jetë një burim shqetësimi dhe stresi. Prandaj keni nevojë për bashkëpunëtorë të trajnuar dhe të besueshëm, të cilët nuk do t’ju vënë në telashe. Për fat të keq, sidoqoftë, ankthi juaj ndonjëherë është i tepërt për pasigurinë dhe dikush nuk mund të ndihet mirë. Duhet të mendoni për këtë, për të njëjtën pagë, më mirë të heqni dorë nga roli i “shefit” në mënyrë që të keni më pak probleme për të menaxhuar, oraret më fleksibile dhe më shumë kohë për dashuri.

BINJAKËT

Nuk është e lehtë të merresh me udhëheqës si ju, sepse edhe pse tregoheni shumë miqësor, argëtues, të gjallë dhe mirëkuptues, qëndrimi juaj mund të ndryshojë nga një moment në tjetrin dhe vartësit tuaj e dinë këtë shumë mirë. Ju sigurisht nuk jeni të njohur për besueshmërinë tuaj. Pika juaj e fortë në vend të kësaj është aftësia për të motivuar njerëzit që punojnë me ju, duke i ndihmuar ata që të zbulojnë talentet që më parë nuk ishin në dijeni. Nuk është një faktor që të nënvlerësohet.

GAFORRJA

Edhe nëse nuk e tregoni, jeni një person ambicioz dhe me dinakëri dhe inteligjencë jeni në gjendje të mbushni rolet prestigjioze në kompanitë ku punoni. Për ju, vartësit tuaj janë një lloj familjeje, në të cilën nganjëherë krijohen të njëjtat dinamika: simpatitë, antipatitë, zilia dhe thashethemet janë bukë për dhëmbët tuaj. Pavarësisht nga paraqitja e tyre, ju dini se si ta bëni veten të denjë dhe nuk harroni asgjë, për më mirë ose për keq. Ndjeshmëria juaj është një dhuratë në punë.

LUANI

Edhe ju, ashtu si Dashi, keni lindur për të mbushur rolet prestigjioze dhe nuk mund ta shprehni personalitetin tuaj të plotë nëse nuk keni “subjektet” tuaja që kryejnë vullnetin tuaj. Ju jeni shef magjistar dhe simpatizant: nuk ju intereson nëse dikush bën një gabim, përkundrazi shpesh gabimet e të tjerëve ju lejojnë të nxirrni në pah veten edhe më shumë. Problemi është se, edhe pse keni një rol udhëheqës, shumë herë ju duhet t’i përgjigjeni dikujt në mënyrë hierarkike. Dhe ju urreni që të keni një shef!

VIRGJËRESHA

Për ju, mund të jetë e rëndë për të mbuluar rolet e shefit, sepse kjo do të thotë të merresh me njerëz vartës të cilët nuk kanë aftësitë tuaja të njëjta analitike dhe logjike dhe që mund të godasin sistemin tuaj nervor. Ju nuk e kuptoni se shpesh ju vendosni veten në disa detaje të padobishme të veprimeve të të tjerëve, duke nënvlerësuar aftësitë krijuese ose komunikuese të atyre para jush. Megjithatë, duke zhvilluar pak ndjeshmëri, ju mund të bëheni udhëheqës të jashtëzakonshëm dhe të paharrueshëm.

PESHORJA

Për njerëz të pavendosur si ju, nuk është e lehtë të luash rolin e liderit apo menaxherit të burimeve të tjera. Ju jeni plotësisht të vetëdijshëm se sa përpjekje duhet të bëni për të bërë zgjedhje që mund të ndikojnë te njerëzit e tjerë. Por ajo që ju veçon nga të gjithë të tjerët, janë aftësitë dhe marrëdhëniet tuaja magjike të komunikimit. Ju jeni në gjendje të krijoni marrëdhënie të mira me të gjithë dhe, me diplomacinë tuaj, ta bëni paqen edhe midis kolegëve më dominues dhe kundërshtarë.

AKREPI

Për t’u bërë “udhëheqës” ose “mbikëqyrës” i dikujt në punë, për ju kjo mund të jetë arsye për hakmarrje ose shpengim moral në kontekstin në të cilin punoni. Sepse ose të duam ose të urrejnë, gjithmonë ka njerëz me të cilët bashkëpunoni, të cilët kanë një mendim të keq për ty dhe mënyrën tuaj të veprimit. Megjithatë, ka edhe ata njerëz që ju duan dhe janë ata që ju lejojnë të tregoni vlerën tuaj dhe aftësitë tuaja udhëheqëse. Ji mirënjohës atyre që të duan.

SHIGJETARI

Ndryshe nga dy shenjat e tjera të zjarrit, ju nuk keni nevojë të mbani role drejtuese për të shfaqur aftësitë tuaja. Ju jeni njeri i shkëlqyer, por shpesh bini pre e mëkateve të supozimit. Dhe ju bëni atë edhe kur luani rolin e udhëheqësit ose menaxherit të punës. Nuk jeni gjithmonë të vetëdijshëm për përgatitjen e punonjësve tuaj. Ju nuk mund të mbani anën tuaj të “mësuesve”, të cilët gjithmonë duan të përhapin njohuritë e tyre. Një banjë e përulësisë do t’ju bëjë udhëheqës më të mirë.

BRICJAPI

Për ju, karriera është një nga prioritetet kryesore në jetë dhe gjithmonë ka për qëllim pozicionet e pushtetit (edhe nëse kjo nuk do të thotë të jesh “udhëheqës” i dikujt). Ju jeni shumë të saktë, të organizuar dhe të përpiktë, por, ndryshe nga Virgjëresha, e kupton që jo të gjithë mund të kenë karakteristikat tuaja dhe të përpiqen të jenë të kuptueshëm, për sa kohë që askush nuk shtrembëron planet tuaja. Autoriteti juaj shpesh arrin të qetësojë vartësit tuaj.

UJORI

Po të ishte për ju, nuk do të kishte “bosë”, nuk do të kishte “udhëheqës” dhe asnjë menaxher nuk do të ekzistonte. Sigurisht që ju nuk pranoni të merrni urdhra nga askush dhe kjo mund të jetë e dobishme për të shmangur që dikush t’ua kalojë. Ju qëndroni në të njëjtin nivel me vartësit tuaj dhe kujdeseni për mendimet dhe idetë e tyre. Shumë herë, është gjithashtu e përshtatshme për ju që të jeni në gjendje t’i delegoni dikujt disa aktivitete të mërzitshme ose për të cilat nuk keni kohë të mjaftueshme. Dikush nuk mund t’ju respektojë.

PESHQIT

Të kesh një shef të shenjës suaj zodiakale, do të thotë të kesh të bësh me një person shumë emocional, i cili e lejon veten të kushtëzohet nga gjendja e tij mendore edhe kur do të ishte e nevojshme të mbetej i shkëputur, i ftohtë, autoritar apo edhe i pasigurt. Ju nuk mund të fshihni pëlqimet tuaja ose mospëlqimet, duke krijuar kështu një atmosferë më pak se harmonike. Ju jeni shumë të vlefshëm ndaj atyre që janë në vështirësi dhe kështu dikush tenton të përfitojë nga mirësia juaj e madhe.