Kulturë Covid-19 ndryshon mënyrën e ndarjes së çmimeve Oskar

Covid-19 ndryshon mënyrën e ndarjes së çmimeve Oskar

Koronavirusi ka ndryshuar gjithashtu ndarjen e çmimeve Oskar.

Këtë vit, filmat do të debutojnë në transmetim edhe pa kaluar nëpër kinema, gjithashtu do të kenë të drejtë të marrin statujën prestigjioze.

Akademia e Arteve dhe Shkencave të Lëvizjes vendosmërisht beson se nuk ka mënyrë më të mirë për të provuar magjinë e filmave sesa t’i shohësh ato në ekranin e madh. Gjithsesi ato theksojnë se duhet t’i përshtaten kushteve: “Angazhimi ynë është i pandryshuar. Pavarësisht kësaj, pandemia e Covid-19 ka nevojë për këtë përjashtim të përkohshëm”.