Kryesore COVID-19 shkon dhe në Sarandë: Rasti i parë, një shtetase nga Ukraina

COVID-19 shkon dhe në Sarandë: Rasti i parë, një shtetase nga Ukraina

Shënohet rasti i parë pozitiv me Covid-19 në qytetin e Sarandës.

Bëhet fjalë për një shtetase ukrainase, e cila ka ardhur për pushime në Sarandë.

Prej 7 muajsh ishte vendosur në Tiranë, ndërsa ka deklaruar se në Sarandë ka apartamentin e saj dhe nuk ka pasur kontakte të tjera.

Bluzat e bardha si dhe efektivët e policisë së Komisariatit Sarandë, po punojnë për gjurmimin e kontakteve të saj dhe rasteve të tjera të mundshme.