Extra “Ç’të bësh do të të bëjnë”. Lexoni 10 ligjet e Karmës

“Ç’të bësh do të të bëjnë”. Lexoni 10 ligjet e Karmës

Ata që të lëndojnë, me kalimin e kohës do të dëmtohen vetë dhe nëse je me fat, Zoti do të të lërë të shohësh

Fale njeriun dhe veprimet e veta, mos iu jep kurrë urrejtjes, lëre të ikë, çliroje, dhe karma do të bëjë atë që udhet bërë

-Bëj mirë dhe e mira do të të vijë.

-Karma nuk humbet kurrë asnjë adresë.

Edhe një lojtar i mirë, do të bëhet një ditë lodra e një lojtari më të mirë. Quhet karma.

Pastrimi i karma-s:

– jini mirënjohës

– veproni me dashuri

– kontrolloni motivet

– kujdes sjelljen

– falni.

Kur një zog është gjallë, ha milingona. Kur zogu vdiq, e hëngrën milingonat.

Rrethanat mund të ndryshojnë në çdo kohë. Mos zhvlerësoni apo lëndoni askënd në këtë jetë. Mund të jeni të fuqishëm sot, por koha është më e fuqishme se sa ju

Duhet të kalosh nëpër më të keqen, që të marrësh më të mirën.

Karma nuk ka menu, të shërbehet ajo që meriton.

Si të trajtojnë njerëzit është karma e tyre, si reagon, është e jotja.