Politika “Dashuria” për pijen, Dash Shehi flet pa filtra: Pa një gotë para,...

“Dashuria” për pijen, Dash Shehi flet pa filtra: Pa një gotë para, nuk…

Kryeministri Edi Rama ka ironizuar shpeshherë me kreun e LZHK-së, Dashamir Shehin në Parlament me atë që e ka quajtur “dashurinë” e aleatit të Bashës, për alkoolin. Në emisionin e gazetarit Adi Krasta, Shehi është ngacmuar po për këtë ves të vjetër, ndërsa ka dhënë një përgjigje “pa filtra” duke thënë se po të kishte mundësi do t’i kthehej sërish.

Shehi u shpreh se  ‘një gotë para’ të jep mundësi të flasësh gjëra që nuk thuhen.

Krasta: Dua të flas në përgjithësi për marrëdhënien ekstravagante me pijen.

Shehi: Po të kisha mundësi do t’i rikthehesha, është një mënyrë jetese në Shqipëri, për të bërë shou, për të thënë gjëra që nuk thuhen pa një gotë para. Shpeshherë ka ndonjë shpenzim kush është më saraf.

Krasta: Të ka bërë përshtypje Winston (Churchill) me marrëdhënien e tij me pijet e forta..

Shehi: Unë e mbaj mend kur hyri Regan në Shtëpinë e Bardhë tha se këtë vend e kanë bërë njerëz që mbanin puro dhe gotë, pra burra me karakter që duronin situata. Fatkeqësisht në Shqipëri kanë fituar vese të tjera që ky vesi i vogël u zhduk.