Extra Demi Rose ngre tempeturat në Meksikë, e gjithë vëmendja të ajo (Foto)

Demi Rose ngre tempeturat në Meksikë, e gjithë vëmendja të ajo (Foto)

Demi Rose është sërish në qendër të vëmendjes.

Bukuroshja 23-vjeçarja tregoi format e saj dje në Meksikë.

Ylli ishte veshur me bikini të zeza dhe dukej e mrekullueshme.

Dhe sigurisht të gjithë sytë ishte të Demi.