Politika Deputeti gjerman: Dënojmë dhunën në zgjedhje, dëmton progresin e Shqipërisë për integrimin

Deputeti gjerman: Dënojmë dhunën në zgjedhje, dëmton progresin e Shqipërisë për integrimin

Deputeti gjerman, Manuel Sarrazin ka dënuar sulmet e dhunshme në KZAZ-të e Shqipërisë lidhur me zhvillimin e zgjedhjeve të 30 qershorit.

Ai shprehet se dhuna në zgjedhje do minojë procesin e integrimit të Shqipërisë në BE.

“I dënoj të gjitha sulmet e dhunshme në Shqipëri që dëmtojnë zgjedhjet lokale nesër dhe progresin e bërë në procesin e integrimit në BE. U bëj thirrje të gjitha palëve që të mundësojnë dhe sigurojnë një protestë paqësore”, – shprehet Sarrazin.