Aktualitet Detaje nga vetëvrasja në burgun e Peqinit: Çfarë iu kishte thënë i...

Detaje nga vetëvrasja në burgun e Peqinit: Çfarë iu kishte thënë i dënuari shokëve të qelisë

Zbulohen detaje nga ngjarja e rëndë që u regjistrua në burgun e Peqinit, ku një i dënuar për vrasje u vetëvar.

Mësohet se në bisedat me të dënuar kohët e fundit, viktima Gjergj Selimi kishte deklaruar shpesh braktisjen nga të afërmit.

Gjithashtu afrimin e fundit të dëmit dhe daljen në liri e shikonte si një periudhë edhe më të vështirë për jetën e tij, ndërsa i trembej dhe hakmarrjes, gjë që e përsëriste shpesh herë.

Selimi kishte bërë 20 vite burg për vrasje dhe i kishin mbetur dhe 2 vjet për të kaluar në qeli.