Extra Detaji i parë që shihni, reflekton një pjesë të fshehur të të...

Detaji i parë që shihni, reflekton një pjesë të fshehur të të pandërgjegjshmes tënde

Qenia juaj është ngushtësisht e lidhur me mendimet tuaja. Mënyra se si mendoni dhe kuptoni botën, janë themelore për të përcaktuar tiparet e personalitetit. Mendimet tuaja nuk janë gjithmonë të vetëdijshëm, edhe pse nuk e kuptojmë, ndonjëherë është një pjesë e të pandërgjegjshmes sonë, që mendon për ne dhe që na shtyn të veprojmë në një mënyrë të caktuar.

Me këtë test të thjeshtë, mund të zbuloni se deri në çfarë pike e pandërgjegjshmja juaj është e pranishme në jetën tuaj të përditshme.

Cilin detaj patë fillimisht?

Nëse patë fillimisht vajzat:

Nëse gjëja e parë që keni parë në këtë foto janë dy vajzat, e pandërgjegjshmja juaj fsheh shumë pak. Ajo që ju shfaqni është ajo që ndjeni, ndershmëria është shumë e rëndësishme për ju, veçanërisht kur bëhet fjalë për të qenë të ndershëm me veten.

Kjo nuk do të thotë që e pandërgjegjshmja juaj nuk funksionon, në të ka sigurisht të pranishme ide kreative dhe plot entuziazëm. Ndodh që mendja dhe shpirti yt mendojnë më shumë për të ardhmen, sesa për të kaluarën.

Ju jeni një person transparent dhe të tjerët ju vlerësojnë për këtë. Mos i kushtoni shumë mendime gjërave dhe merrni një qëndrim pozitiv për gjithçka.

Keni kaluar nëpër situata të vështira, por aftësia juaj për t’u përshtatur dhe siguria juaj, ju kanë ndihmuar të tejkaloni shumë pengesa.

Nëse keni parë fillimisht kafkën:

Nëse gjëja e parë që keni parë është rreziku, kjo do të thotë që ju keni shumë çështje të pazgjidhura që po ju transformojnë. Ju jeni një person që preferon të shmangë problemin, në vend që të merret me të.

Jo sepse nuk mund ta zgjidhni, por keni tendencë të “magazinoni” problemet dhe të pretendoni sikur nuk ekzistojnë. Për fat të keq, nuk mund të mos i përballoni gjërat, sepse edhe nëse i shmangeni, ato do të rikthehen në jetën tënde.

Gjëja më e mirë që mund të bëni është të filloni të besoni instinktet tuaja dhe ta zbatoni këtë në vendimet tuaja të jetës. Edhe nëse do të duhet kohë për të zgjidhur një problem, përfundimisht do të jeni të kënaqur me rezultatin.

Nëse patë fillimisht bimët:

Vutë re fillimisht bimët? Pa dyshim, jeni një person shumë i veçantë. Ju bëni dalloni nga pjesa tjetër, e dini shumë mirë këtë. E pandërgjegjshmja juaj ka shumë të bëjë me karakterin tuaj.

Ju shikoni aty ku nuk shohin të tjerët, edhe nëse mund të jetë një disavantazh, mos u dekurajoni: perceptimi juaj është një dhunti e veçantë dhe së shpejti do ta kuptoni. / Bota.al