Extra Divorci i Bill dhe Melinda Gates, çfarë shkroi vajza e tyre në...

Divorci i Bill dhe Melinda Gates, çfarë shkroi vajza e tyre në Instagram

Pasi Bill Gates dhe gruaja e tij Melinda Gates njoftuan në një deklaratë të përbashkët se ata do të divorcohen pas 27 vitesh martesë, edhe vajza e tyre Jennifer ka reaguar.

“Përshëndetje miq të mi të dashur. Deri më tani, shumica prej jush ndoshta keni dëgjuar lajmin e divorcit të prindërve të mi. Ishte një kohë sfiduese për të gjithë familjen tonë.

Unë ende jam duke mësuar të merrem me situatën dhe emocionet e mia dhe familjen time në këtë situatë të re.

Unë nuk do të komentoj mbi temën e divorcit të prindërve të mi në të ardhmen, por dua t’ju falënderoj për të gjitha fjalët e mira dhe dua t’ju them se fjalët tuaja të mbështetjes kanë shumë vlerë për mua.

Faleminderit që kuptuat dëshirën tonë për privatësi ndërsa kalojmë në fazën tjetër të jetës sonë,” shkroi Jennifer në story-n e saj në Instagram.

Çifti u martua në 1994 në një ceremoni të vogël dhe intime në Hawaii, dhe Melinda u largua nga Microsoft dy vjet më vonë për t’iu përkushtuar familjes. Gjatë martesës, ata patën tre fëmijë – Jennifer, Rory, dhe Phoebe.