Aktualitet Dorëhiqet prokurori i Prokurorisë së Përgjithshme Petrit Fusha

Dorëhiqet prokurori i Prokurorisë së Përgjithshme Petrit Fusha

Pas një karriere të gjatë jep dorëheqjen prokurori Petrit Fusha duke dalë në këtë mënyrë nga radhët e sistemit.

Burimet thonë se ish-drejtuesi i Prokurorisë së Tiranës i cili aktualisht ishte prokuror në institucionin qendror të akuzës e ka paraqitur dorëheqjen pranë Këshillit të Lartë të Prokurorisë dhe Komisionit të Pavarur të Kualifikimit

Arsyet e dorëheqjes nuk bëhen te ditura. Ndërkohë pritet që shkalla e parë e vettingut të ndërpresë procesin e rivlerësimit për subjektin Fusha.

Prokurori po vetohej me përparësi për shkak të funksionit si prokuror në prokurorinë e përgjithshme.

Për të, KPK nuk kishte caktuar datën e seancës dëgjimore publike.