Extra Dy personat e vetëm me të cilët flet Mbretëresha: Sa herë që...

Dy personat e vetëm me të cilët flet Mbretëresha: Sa herë që ata telefonojnë, Elizabeth përgjigjet

Mbretëresha Elizabeth II me sa duket i përgjigjet celularit të saj vetëm kur e thërrasin dy persona, raporton Fox News.

Jo vetëm që Mbretëresha ka një listë të kufizuar njerëzish për të telefonuar, ajo gjithashtu ka një telefon plot me “kriptim anti-haker”.

Ky informacion u zbulua nga eksperti mbretëror Jonathan Sacerdoti gjatë një episodi të fundit të podcast-it “Royally Us”.

Mbretëresha Elizabeth II thuhet se e merr telefonin vetëm për Princeshën Anne dhe menaxherin e saj të garës, John Warren.

“Natyrisht që mbretëresha ka dy persona me të cilët flet më shumë në telefonat e saj, dhe me sa duket ajo gjithashtu ka një telefon celular, i cili thuhet se është Samsung që ka enkriptim anti-haker nga MI6, kështu që askush nuk mund të hakojë telefonin e saj,” tha Sacerdotti.

“Por dy personat me të cilët ajo flet më shpesh janë vajza e saj Anne dhe menaxheri i saj i garës John Warren. Pra, ata janë padyshim ata që mund të arrijnë Mbretëreshën nga kudo në botë. Nëse ata e telefonojnë, ajo përgjigjet,” shtoi Sacerdoti.