Aktualitet Dyshime për tre raste me Covid-19 në Elbasan, punonjësja e bankës me...

Dyshime për tre raste me Covid-19 në Elbasan, punonjësja e bankës me dy vajzat

Dyshohet për 3 raste të tjera me Covid-19 në Elbasan.

Bëhet fjalë për një grua 52-vjeçare dhe 2 vajzat e saj 22 dhe 25 vjeç.

Raportohet se 52-vjeçarja është punonjëse e një banke të nivelit të dytë.

Dyshohet se gruaja dhe dy vajzat janë infektuar nga kontakti që kanë patur me një 62-vjeçare.

Për konfirmimin do të duhet të presim rezultatet e analizave nesër.