Politika Edhe për britanikët zgjedhjet janë në 30 Qershor

Edhe për britanikët zgjedhjet janë në 30 Qershor

Pas ambasadës amerikane dhe asaj italiane që regjistruan sot vëzhguesit e tyre në KQZ, edhe Ambasada Britanike në vendin tonën njeh 30 qershorin di ditën e zgjedhjeve duke rrëzuar pretendimet e opozitës dhe të presidentit Meta.

Përmes një njoftimi në faqen e saj zyrtare, ambasada britanike në vendin tonë njofton shtetasit e saj se në Shqipëri do të mbahen zgjedhjet e përgjithshme vendore ditën e diel.