Politika Edison Ypi në aksion, sulmon Lubonjën dhe Ngjelën

Edison Ypi në aksion, sulmon Lubonjën dhe Ngjelën

Gazetari kontravers Edison Ypi ka një mesazh për kolegun e tij, Fatos Lubonja dhe për avokatin Spartak Ngjela.

Me një shënim të shkurtër, Ypi thotë se “njërit ja shkroi librat kurvi,  tjetri ka emër skllavi”.

“Nuk është keq të jesh avokat, edhe po të mos kesh fituar asnjë gjyq.

Është shumë mirë të kesh qenë në burg dhe është mrekulli të mos jesh bërë spiun.

S’ka asnjë problem edhe nëse prindërit i ke pasur nomenklaturista, se ai ka qenë fati.

Është mrekulli t’i thuash Fatos Lubonjës se librat nuk i ka shkruar vetë por ja ka “shkruar” kurvi.

Problem është ta kesh emrin Spartak, që është emër skllavi”, shkruan Edison Ypi.