Politika Edith Harxhi: Fajtor për shkatërrimin e PD është kryetari që s’u bë...

Edith Harxhi: Fajtor për shkatërrimin e PD është kryetari që s’u bë kurrë lider

“Fajtor për shkatërrimin e PD është kryetari që s’u bë kurrë lider”, kështu shkruan Edith Harxhi në Twitter.

Harxhi, ish-Zëvendësministre e Punëve të Jashtme të Republikës së Shqipërisë, thotë se “kurrë nuk ka ndodhur diçka e tillë, edhe në ditët më të vështira për PD dhe vendin, që Partia që solli pluralizmin në Shqipëri të mund të futet në këtë listë të SHBA”.

Reagimet në Twitter

1. PD organizate e dhunshme? Kurre nuk ka ndodhur dicka e tille madje edhe ne ditet me te veshtira per PD dhe vendin, qe Partia qe solli pluralizmin ne Shqiperi te mund te futet ne kete liste te SHBA. Paska qene projekt i madh ky per shkaterrimin e PD.

Fajtor kryesor per shkaterrimin e PD eshte kryetari qe s’u be kurre lider. Por fajtor jemi edhe ne qe e lame te bente me investimin tone sikur te ishte malli i tij.Ne u ngritem kunder dikatures me mbeshtetjen e USA ndersa sot PD u rrenua e bashke me te vendi!

3. Ju bej thirrje gjithe demokrateve te mos shohin se si po ndodh shkaterrimi i tyre nga nje Kryeminister i marre dhe nje kryetar i padenje, por te ngrihen dhe ti bejne balle ketij kurthi e te ringrejne shpresen tek shqiptaret. 1 korrik do te jete vone!✌️