Politika Emri i ri i Maqedonisë, reagon Edi Rama: Ballkani është një vend...

Emri i ri i Maqedonisë, reagon Edi Rama: Ballkani është një vend më i mirë sot

Shpërndaje

Kryeministri Edi Rama ka reaguar pas arritjes së marrëveshjes mes Greqisë dhe Maqedonisë për emrin e ri.

Ish Republika Jugosllave e Maqedonisë do të quhet Republika e Maqedonisë së Veriut.

Dy lidrea progresiv të shteteve fqinje bënë historinë sot dhe i treguan BE-së dhe botës se si vizioni dhe vullneti për të kapërcyer të kaluarën mund të gjejnë hapësirë për të ardhmen edhe kur duket se s’ka të tillë. Urime Tsipras dhe Zaev, Ballkani është një vend më i mirë sot falë jush”, shrkuan Rama në Twitter.