Bota Era e keqe nëpër autobusa, gjobë 42 euro për ata që s’lahen

Era e keqe nëpër autobusa, gjobë 42 euro për ata që s’lahen

RUMANI- Shumë njerëz janë ankuar, pasi në autobusa vjen erë e keqe, nga njerëzit e veshur me rroba të pista.

Kështu, ankesat e njerëzve u morën parasysh u vendos një ligj i ri, sipas të cilit,  të gjithë personat që veshin rroba të pista, tashmë do paguajnë gjobë nga 21 deri në 42 euro.

Ndërsa, Kryebashkiaku i qytetit të Kluzit, deklaroi se kjo është thjesht një përpjekje për të reduktuar të alkoolizuarit dhe njerëzit që nuk lahen.